Lessen

Kinderen van 2 jaar kunnen al bij ons komen gymmen. Dit zal dan zijn bij ons Ouder&Kind les op de zaterdag ochtend. Als de kinderen de leeftijd 3,5 hebben bereikt stromen zij door naar het volgende lesuur. Hier bieden Het nijntje Beweegdiploma aan! Het nijntje Beweegdiploma is een compleet en verantwoord beweegprogramma waarin kinderen spelenderwijs alle belangrijke basisvormen van bewegen leren. 

Hierna zijn meerde mogelijkheden voor gym. Zo is voor de meiden een gym+ uur waar je al meer gaat leren van het turnen. Maar is ook nog steeds gewone gym op de dinsdag! Voor de jongens hebben wij ook een eigen lesuur op de vrijdag.

Voor alle middelbare school leerlingen hebben wij een gemengd lesuur. Hierbij leer lastige onderdelen maar spelen wij ook nog steeds balspellen. Wil jij wat nieuws leren of ben je goed in trefbal? Kom dan zeker een keer langs!

Meer informatie over de gymnastiek lesuren? 


Bij S.J.Z. gym hebben wij twee (dames-) turngroepen. Namelijk de selectie en de reactiegroep. Bij de recreatie doen we met zelf georganiseerde wedstrijden en leer je alle moeilijke dingen van turnen. De selectie-groep dit hier nog een stapje bovenop. Zo doen hun mee met de KNGU-wedstrijden en trainen zij meer uren. Je kan niet zomaar bij de selectie komen turnen, hiervoor zal je gescout moeten worden. Ze komen vaak kijken bij de gymlessen en het recreatie turnen!

Klik hier om een tekst te typen.

Meer informatie over het turnen?


S.J.Z. gym heeft een eigen tumblingbaan. Hiervoor hebben wij dan ook ons eigen lesuur. Tijdens het springuur leren wij allemaal nieuwe kunstjes op de tumblingbaan. Maar daarnaast zetten wij ook de trampolines neer waar salto’s maken.

Meer informatie over het springuur?


Speciaal voor de dames en heren bieden wij conditietraining aan. We werken aan onze conditie en kracht.

Meer informatie over de conditietraining?