Lessen

Kinderen van 2 jaar kunnen al bij ons komen gymmen. Dit zal dan zijn bij onze Ouder&Kind gymles op de zaterdagochtend. Als de kinderen de leeftijd van 3,5 jaar hebben bereikt, stromen zij door naar het volgende lesuur, namelijk de zaterdag 2.
Hierna zijn verschillende mogelijkheden voor het volgen van gymlessen. Voor de meisjes biedt SJZ Gymnastiek verschillende lessen aan. Zo kun je doorstromen naar het recreatie of het selectie turnen, of naar het gewone gymuur op de dinsdag. Voor de jongens bieden wij gymlessen aan op de vrijdag. 

Voor alle middelbare scholieren hebben wij een gemengd lesuur. Hierbij worden lastige onderdelen aangeleerd, maar spelen wij ook nog steeds balspellen. Wil jij wat nieuws leren of ben je goed in trefbal? Kom dan zeker een keer langs op dinsdag van 19.30-20.30 uur! Zie voor meer informatie hieronder, of klik op de knop hiernaast.

Meer informatie over de gymnastiek lesuren? 


Bij SJZ Gymnastiek hebben wij twee (dames-) turngroepen. Namelijk de selectie en de recreatiegroep. Het recreatieturnen op donderdag is een les waarin niets moet, maar een hele hoop kan. Er wordt geturnd op de onderdelen vloer, balk, brug en sprong. Bij deze onderdelen doen we allerlei soorten oefeningen, zoals overslag, radslag, buikdraai en arabier. Eén keer per jaar doen wij mee met de onderlinge wedstrijden, georganiseerd door S.J.Z. zelf.
De selectiegroep doet hier nog een stapje bovenop. Zo doen zij mee met de KNGU-wedstrijden en trainen zij meer uren in de week. Je kan niet zomaar bij de selectie komen turnen, hiervoor zal je gescout moeten worden. Ze komen vaak kijken bij de gymlessen en het recreatie turnen! Klik voor meer informatie op de knop hiernaast.

Meer informatie over het turnen?


Tijdens het springuur op dinsdagavond kun jij jezelf écht uitdagen! In de zaal staan verschillende springsituaties klaar, zoals de tumblingbaan, de grote trampoline, kleine trampoline of creatieve combinaties hiervan. Je kunt oefenen met kunstjes, zoals bijvoorbeeld een salto, een barani, een schroef of iets anders gaafs. Iedereen traint op zijn eigen niveau en daagt zichzelf uit. Kom je ook een keertje langs voor een proefles? Klik voor meer informatie op de knop hiernaast.

Meer informatie over het springuur?


Speciaal voor de dames en heren bieden wij conditietraining aan. We werken in deze lessen aan onze conditie en kracht. Lees meer over de conditietrainingen door te klikken op de knop hiernaast. 

Meer informatie over de conditietraining?