Gezocht: Leiding voor de zaterdaglessen

Gepubliceerd op 29 augustus 2021 om 12:59

Enthousiaste ouders, beginnende- of (oud-) turntrain(st)er(s) / leiding gezocht!

Ouder-Kind gym / Kleutergym

Voor de volgende groepen op zaterdagochtend zoeken we nieuwe leiding. Iemand die het leuk vindt om voor de allerkleinsten en de kleuters een leuk uurtje spelend gymmen wil begeleiden. Er is heel veel voorbeeldmateriaal, en ook het Nijntje programma kan gebruikt en voortgezet worden. Bij deze uren zijn er ook gym-assistenten aanwezig die samen met jou de les uitvoeren.

Op de zaterdagochtend komen onze jongste leden gymmen. Al vanaf 2 jaar zijn de kinderen welkom. Bij ouder en kind gym mogen papa, mama, opa of oma gezellig mee komen gymmen.

Wanneer de kinderen ongeveer 3,5 jaar zijn, stromen ze door naar de kleutergym. Spelenderwijs leren de kinderen de basisvormen van bewegen.

  • 9:30-10:15 uur – ouder-kind gym (15-20 kinderen)
  • 10:15-11:15 uur – kleutergym (15-20 kinderen)

 

Recreatie turnen

Voor de recreatie-turngroep zoeken we leiding die wat meer kennis heeft van turnen. Wanneer de meisjes naar groep 2 van de basisschool gaan, stromen ze door naar het recreatie turnen op de zaterdagochtend (de jongens mogen dan naar de jongensgym op vrijdag). In de recreatie turnlessen worden de basiselementen van het turnen aangeboden. Ook bij dit uur zijn er gym-assistenten aanwezig die samen met jou de les uitvoeren.

  • 11:15-12:15 uur - recreatie turnen (15-20 kinderen)


We zijn op zoek naar een enthousiaste train(st)er die het plezier in het turnen voorop stelt. Met name de ouder-kind gym en kleutergym kunnen heel goed door een enthousiaste ouder worden ingevuld, of door iemand die een sportopleiding is begonnen.

We betalen een vrijwilligersvergoeding afhankelijk van ervaring en opleiding.

Ben je geïnteresseerd maar denk je te weinig ervaring te hebben? We zoeken ook ondersteuning van assistenten voor de verschillende lessen van onze vereniging. Bovendien is er een mogelijkheid om via de vereniging een opleiding te volgen.

Dus meld je aan! Neem contact op met de vereniging via info@sjzgym.nl