Nieuws

Augustus 2021

Kamp 2021

We zijn op kamp geweest! En wat was het weer leuk. Alle leiding super bedankt voor het organiseren. Nog een beetje kamp gevoel krijgen? Lees dan hier de dag verslagen terug!

Lees meer »

Digitaal inschrijfformulier

Sinds kort zijn wij overgestapt naar een nieuw ledenadministratie systeem. Daardoor is het nu ook mogelijk om digitaal in te schrijven. Dus geen papierenformulieren meer maar gewoon online via de website!

Lees meer »
Juli 2021

Afsluiting seizoen

Om het jaar goed af te sluiten organiseert SJZ gymnastiek een SJZ-dag! Op zondag 11 juli van 11:00 – 13:00 zal de klaverhal vol staan met allerlei toestellen en zullen er verschillende spelletjes worden gespeeld!

Lees meer »
Juni 2021

Regels binnen sporten

Nu de volgende stap in de versoepelingen is gezet vanaf 5 juni 2021, is het sportprotocol wederom aangepast.Leest u svp het protocol goed door, de veranderingen hebben met name betrekking op:

Lees meer »
Mei 2021

Binnensporten vanaf 19 mei!

Hieronder vinden jullie het aangepaste corona-protocol. Lees het aandachtig door, want laten we wel zijn: we willen binnen kunnen blijven sporten!De lessen voor volwassenen zijn even onder voorbehoud. De leiding zal hierover contact met u opnemen. De lessen binnen zullen gelijk op woensdag 19 mei van start gaan.

Lees meer »

Voorzitter gezocht!

​Het huidige bestuur staat het water aan de lippen, we zijn onderbemend! De continuïteit van de vereniging komt in gevaar, en mogelijk ontkomen we niet aan opheffing of fusie: we hebben hulp nodig! Vind jij het leuk vinden, of weet jij iemand die deze taak op zich kan nemen? Graag een berichtje naar info@sjzgym.nl, dan pakken wij het verder op.

Lees meer »